Diploma voor Simran

Hallo vrienden. Mijn naam is Simran. Ik kwam bij Hope Home in 2002, toen ik een klein meisje was en met mijn familie in Madrasi Colony, Dehradun woonde. Ik beschouw mezelf als gelukkig dat ik bij Hope Home ben geweest, dat is echt als thuis. 

Ik kreeg onderwijs, leerde familiale en sociale waarden en had nooit het gevoel dat ik weg was van mijn familie. Het is een inspirerende reis voor me geweest in Hope Home, het heeft vleugels gegeven aan mijn dromen en me geholpen ze te verwezenlijken, want na het afronden van mijn schoolopleiding kon ik me inschrijven voor verpleegkunde.

2022 was echt speciaal voor mij omdat ik afstudeerde na mijn laatste jaar verpleegkunde. Het was een trots moment voor mij toen ik de toga en pet droeg en mijn diploma in ontvangst nam. Ik heb dienst kunnen doen in de operatiekamer, veel operaties geobserveerd en geassisteerd. Alle chirurgen hebben veel vertrouwen in mij en nemen mij altijd op in hun team.

Dit alles was nooit mogelijk geweest voor een meisje als ik, afkomstig uit een arm gezin, dat zulke grote successen in het leven boekt. Maar het is alleen door de motivatie, het geloof en het vertrouwen van de Agnes Kunze Society en Manju dat ik zover ben gekomen. 

Ik ben echt dankbaar voor iedereen die in mijn leven heeft geïnvesteerd en mij goede waarden heeft bijgebracht, in mij geloofd heeft en mij heeft geholpen mijn droom te verwezenlijken.”