Bezoek India voorjaar 2024

28 februari 2024 reist een delegatie van onze Stichting af naar Hope Home in India. Voor sommigen voor het eerst, voor anderen een weerzien. Wij zullen Hope Home en Hope School uiteraard bezoeken. Daarnaast vinden overleggen plaats met de Agnes Kunze Society over de huidige toestand en de toekomstverwachtingen. Speciale aandacht gaat uit naar de recente verplaatsing van de jongens naar een eigen huis. Dit om te kunnen voldoen aan de laatste nieuwe regels van de overheid in India. 

Wij zullen met Manju en Lawrence overleggen over bestaande en nieuwe projecten. Ook zullen we opgeleverde projecten bekijken en controleren.

Echter het allerbelangrijkste is het ontmoeten van de kinderen. Dit wordt zeer zeker een warm welkom en we zijn hartstikke benieuwd hoe ze zich ontwikkeld hebben en of we ze nog herkennen. We zullen in een week een heel programma afwerken en zullen jullie daarna uiteraard verslag van uitbrengen. Zoals gebruikelijk bij onze Stichting betalen de deelnemers de kosten helemaal zelf. 

Eventueel willen wij van de sponsors een foto meenemen voor de kinderen. Indien u dit wilt, kunt u foto’s toesturen aan stichtinghopeprojectindia@gmail.com.