COVID-19 update

De afgelopen maanden is meermaals geprobeerd om de kinderen vanuit de Madrasi Colony terug te halen naar Hope Home. Echter is dit tot op heden nog niet gelukt, dit vanwege de strenge richtlijnen vanuit de overheid. Indien de kans op coronabesmettingen afneemt worden de kinderen teruggebracht naar Hope Home.

Ondanks dat Hope Home momenteel gesloten is worden de kinderen thuis verzorgd. Maandelijks ontvangen de kinderen droge rantsoenen (voedsel) en hygiënepakketten, daarnaast houdt het team toezicht op de behoeften en zorg voor de kinderen.

Uitdelen droge rantsoenen en studiepakketten

Daarnaast gaan de schoollessen vanuit de thuisbasis van de kinderen door. Afgelopen maand werd aan alle kinderen het briefpapier van de school uitgedeeld. De Hope Home medewerkers hebben regelmatig schoolopdrachten en helpen de kinderen waar mogelijk met online lessen. 

Zodra meer nieuws is zullen updates volgen.