COVID-19 VIRUS SLAAT KEIHARD TOE

Op dit moment is India de grootste Corona brandhaard van de hele wereld. De situatie is zeer zorgwekkend. De medische zuurstof in de ziekenhuizen is op, de ziekenhuizen zijn overvol en in sommige steden is de sterfte zo hoog dat de mensen op straat gecremeerd worden. Men tast nog in het duister over de oorzaken van deze extreme uitbraak. Massale politieke en religieuze bijeenkomsten in combinatie met het slecht naleven van de preventieve maatregelen (hygiëne, afstand houden en mondkapjes) hebben eraan bijgedragen.

Gelukkig zijn de kinderen, met toestemming van de overheid, veilig in Hope Home. Hier zijn zware maatregelen getroffen, zo mogen er geen mensen het terrein van Hope Home op en af. De scholen zijn gesloten en het openbare leven ligt grotendeels stil. We hopen dat de leiding het corona virus met deze maatregelen buiten de deuren van Hope Home kan houden. Uiteraard zullen we jullie via deze site op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen.