Online onderwijs Hope Home

Kinderen in Hope Home worden ondersteund met online onderwijs. 

In India zijn de gevolgen van het Covid-19 virus desastreus en dat heeft uiteraard ook gevolgen voor de kinderen uit Hope Home. De school is gesloten en de achterstanden die men oploopt op het gebied van onderwijs zijn groot. Actie is dan ook geboden en dat heeft de leiding gedaan door o.a. een learning app via een tablet met de naam BYJU’s te introduceren. Een mentor begeleidt dit project en zorgt dat iedere student een weekplan ontvangt waarin staat wat er verwacht wordt. De mentor beantwoordt de vragen en stuurt bij daar waar mogelijk. Op deze manier kunnen de kinderen iets van de opgelopen achterstand inlopen en daarom hebben we dit online onderwijs project ook betaald uit het potje calamiteiten.