Vervolgopleiding Deepak Sami

Tegenwoordig volgt Deepak een bacheloropleiding lichamelijke opvoeding aan het Jaspal Rana Education and Management College, een zeer bekende instelling in Dehradun. Hij doet het erg goed, heeft geleerd van zijn fouten uit het verleden en wil een mooie toekomst opbouwen voor zichzelf en zijn familie.

Deepak Sami was altijd ruziezoekend en boos tijdens zijn verblijf in Hope Home. Het personeel van Hope Home, vooral zijn huisvader, gaf hem nooit op en tolereerde zijn gedrag voortdurend, gaf hem raad en gaf hem de kans om verder te gaan in het leven.

De directie begreep hem, moedigde hem aan en steunde hem ondanks zijn arrogante gedrag. Deepak is al zijn leraren, medewerkers en het management bijzonder dankbaar dat zij hem er niet uit hebben gezet, maar vertrouwen bleven stellen in zijn kwaliteiten en hem hielpen vooruit te komen.