20-jarig jubileum Stichting Hope Project India! Tijd voor een feestje!

Op 20 juni 2003 zat Jo Sieben bij de notaris om de oprichtingsakte voor de Stichting Hope Project India (SHPI) te tekenen. Sindsdien heeft de Stichting niet stil gezeten. In eerste instantie is geld verzameld voor de bouw van een kindertehuis. Na de officiële opening van het kindertehuis Hope Home in 2012 is de Stichting verder gegaan met het zoeken naar financiële adoptieouders voor de kinderen in het tehuis. Daarnaast is ook geld ingezameld voor o.a. het onderhoud van het tehuis, de aanleg van sportvelden en vergoeding van studiekosten. Nu sponsort SHPI jaarlijks circa 43 kinderen. Er zijn inmiddels zelfs al kinderen aan hun vervolgopleiding bezig. Denk daarbij aan een verpleegsteropleiding of opleiding voor een baan in de toeristensector.

In 2023 bestaat de Stichting dus 20 jaar! En deze mijlpaal gaan we vieren op zaterdag 13 mei. De Stichting organiseert dan een meet & greet met Manju, onze partner uit India. Het was de droom van Manju om een kindertehuis te bouwen voor straatkinderen in Dehradun. Uiteraard wordt er ook voor een hapje en drankje gezorgd. 

Onze sponsoren hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Mochten we daarbij iemand over het hoofd zien en wil je er ook graag bij zijn, schroom dan niet, maar mail naar info@hope-project-india.nl voor meer informatie.